УКР РУС

Герреро пояснив, чому обрав Динамо: "Інтерес від киян був ще до Кубка Америки"

5 вересня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Новачок "біло-синіх" Едуардо Герреро розповів про свій перехід у київський клуб.

"Я дуже щасливий приєднатися до київського Динамо, знаю, що у цього клубу велика історія, тому дуже мотивований після переходу. Підписання контракту з Динамо дає приводи для гордощів.

Динамо вигризло Герреро у Шахтаря, Партизана та ще трьох європейських клубів

Цей контракт було оформлено наприкінці трансферного вікна. Динамо дало мені зрозуміти, що я потрібен тут, щоб допомогти досягти поставлених цілей. Тепер я з нетерпінням чекаю на перший матч. Інтерес від Динамо був ще до Кубка Америки, найголовніше, що чутки стали реальністю. Коли я почув про Київ, я сказав: "О, Динамо, я хочу грати тут!". Зараз я думаю лише про свою гру та прагну забивати якомога більше м'ячів.

Що я знаю про історію Динамо, його гравців, вихованців? Знаю, що клуб підготував чимало топ-гравців. Один із них – Андрій Ярмоленко. Для мене честь бути першим панамським гравцем в історії клубу. Для нас, панамців, складно перейти на такий рівень до іншої країни, тому я щасливий такому витку моєї кар’єри.

Щодо номера 39, який обрав для себе... Саме під цим номером я дебютував ще в Панамі, відтоді я іду з ним завжди.

Я дещо боявся війни. Але з подібною ситуацією зіштовхнувся ще в Ізраїлі, тому був готовий. Зараз ситуація в Україні не найкраща, але, сподіваюся, що справи підуть вгору. Можу пообіцяти уболівальникам, що ми проведемо прекрасний сезон і зробимо усе, щоб привезти трофей до столиці України", – цитує Герреро офіційний сайт Динамо.