УКР РУС

Миколенко зізнався, чому не живе у Ліверпулі, де грає його команда: "Це важко просто"

1 вересня 2024 , 23:19 / Читать на русском

Захисник Евертона Віталій Миколенко розповів, що робить у свій вільний час.

– Більшість українців в АПЛ та в Англії живуть не там, де ти, вони живуть у Лондоні, і в них хоча б є можливість комунікувати, на вечері ходити, тому що вони хоча б близько один до одного. Що робить Миколенко у вільний день в Ліверпулі?

– Хочу уточнити: я не в Ліверпулі живу, а ближче до Манчестера. Там, можна сказати, менше мене впізнають.

Миколенко програв Забарному у божевільному матчі з 5 голами – Евертон пропустив тричі за 9 хвилин, виграючи 2:0

Просте життя. У вихідний прокидаюся, йду гуляти з нашим собакою, потім сніданок, потім, може, ми виїжджаємо в місто, щось там пообідати або щось треба купити. Просте життя, як у простої людини. У комп’ютерні ігри граю так само. Є в мене комп’ютер, тому я в вихідні і не в вихідні, коли є час, граю.

– Я так розумію, якщо саме в Ліверпулі десь вийти з командою чи з партнерами пообідати чи повечеряти, то можуть бути проблеми?

– Без шансів. Не пам’ятаю, коли я останній раз їздив у Ліверпуль. З батьками, напевно. Треба було заїхати в Everton Shop футболки купити і подарунки родичам. І це було нереально, тому що ти йдеш по центру міста і…

Не кажу, що я знаменита і дуже популярна людина, але там дуже вболівають за Евертон і знають футбол. І буквально кожен третій впізнає тебе – це важко просто, – розповів Миколенко в інтерв'ю Setanta Sports.