УКР РУС

"Я готовий померти за Україну": Алієв відреагував на звинувачення росіян у тероризмі

1 вересня 2024 , 11:07 / Читать на русском

Росія підозрює Олександра Алієва в "публічних закликах до здійснення терористичної діяльності". Його також оголосили в розшук.

Український екс-футболіст відреагував на звинувачення у тероризмі та заявив, що готовий покласти життя за свою рідну країну. 

Алієва оголосили в розшук у рф

"Це повний цирк! Коли росіяни вбивають наших невинних діток і жінок, і влаштовують акти тероризму по всій нашій невинній країні, то мені абсолютно наплювати на цих півнів, що вони там проти мене відкрили. Я в цю грьобану росію не збирався їхати і збиратися не буду. У цій країні, навіть не знаю, як її назвати, – всі люди – терористи, які йдуть прямо чи опосередковано напали на нашу країну. Я б дуже хотів, щоб їх усіх знищили! Щоб цієї країни більше не існувало!

Я дуже хочу, щоб наші хлопці захопили Курськ, і я приїхав у це місто. Я там жив до 14 років. Я мрію туди приїхати. Курськ – це Україна! Бажаю всім нашим хлопцям мирного неба над головою і здоров'я. Просувайтеся далі, хлопці!

Мені з перших днів повномасштабної війни пишуть: і кадировці, й інші росіяни. Погрожують постійно! Але минуло вже два з половиною роки, а я живий і здоровий. Запам'ятайте – я нікого не боюся!

Хочу сказати, що якщо я буду на передовій, то ніколи в житті в полон не здамся і не зраджу свою країну. А моя країна – це Україна, де народилися мої дітки – Алінка та Артем. Тут у мене дуже багато друзів. Повторюсь, я ніколи в житті не здамся на полі бою! Я готовий померти за Україну, тому що тут народилися мої дітки!" – розповів Алієв у коментарі Збірна