УКР РУС

Миколенко програв Забарному у божевільному матчі з 5 голами – Евертон пропустив тричі за 9 хвилин, виграючи 2:0

31 серпня 2024 , 18:59 / Читать на русском

Евертон приймав Борнмут у матчі 3-го туру АПЛ. Огляд поєдинку читайте на Спорт 24.

АПЛ. 3-й тур

Евертон – Борнмут – 2:3

Голи: Кін, 50, Калверт-Льюїн, 57 – Семеньо, 87, Кук, 90+2, Сінністера, 90+7

До поєдинку була прикута особлива увага українських вболівальників, адже на полі зустрілися два лідери збірної України – лівий захисник Евертона Віталій Миколенко та центральний оборонець Борнмута Ілля Забарний. 

Перший асист Миколенка в сезоні у відеоогляді матчу Евертон – Донкастер – 3:0

У підсумку Миколенко був надзвичайно близьким до перемоги, але Евертон за декілька хвилин розтринькав перевагу у два голи. Відкрив рахунок Майкл Кін, який підключився до атаки, підібрав м'яч у штрафному майданчику і сильним ударом в кут розстріляв екс-конкурента Андрія Луніна в Реалі Кепу Аррісабалагу.

Дуже швидко "іриски" подвоїли перевагу. Макнілл шикарною передачею розрізав весь захист Борнмута і вивів на побачення з воротарем Калверта-Льюїна. Нападник легко підсік м'яч і збільшив рахунок на табло. Забарний намагався перехопити пас, але пізно почав накривати опонента, тому був змушений лише спостерігати за пропущеним голом. 

Борнмут зумів відновити інтригу на останніх хвилинах – не без допомоги Миколенка. Українець не втримав на дальній стінці нападника "вишень" Семеньо, який без проблем замкнув передачу партнера з флангу. Через декілька хвилин команда Забарного оформила камбек і зрівняла рахунок. Кук головою відгукнувся на пас з флангу Миколенка, який не зумів завадити суперникам провести атаку.

Після цього Борнмут не зупинився і забив втретє, оформивши неймовірний камбек. Евертон Миколенка програв втретє поспіль, а Ілля Забарний святкує першу перемогу у сезоні.