УКР РУС

Трубін мріє зіграти на Донбас Арені: "Сумую за домом, українською їжею, друзями"

21 серпня 2024 , 11:59 / Читать на русском

Український воротар Бенфіки Анатолій Трубін розкрив, як на нього впливає війна.

– У вас була мрія зіграти на Донбас Арені, стадіоні, який постраждав від війни. Чи засмучує те, що вам так і не вдалося там зіграти?

– Так, звичайно. Це болюча історія не тільки в моєму житті, але й у житті багатьох українців, особливо донеччан. Я сподіваюся, і це одна з моїх найбільших мрій, зіграти зі збірною або Бенфікою в Лізі чемпіонів на Донбас Арені. Я дуже сподіваюся, що це може статися в майбутньому.

Лазарет Бенфіки поповнився вісьмома гравцями – Трубін у списку

– Ваша країна зараз переживає дуже складні часи. Як це жити з такими сумними новинами щодня?

– Для мене це трохи... Не трохи, а дуже важко, тому що я постійно дивлюся новини, розмовляю зі своєю сім'єю про те, що сталося і що не сталося. Це важко, дуже важко для мене. Я хочу туди поїхати, бо сумую за домом, за українською їжею, за друзями... Але зараз не найкращий час. Я сумую за цим, але у нас тут багато українців і португальців, які дуже добрі та допомагають нам у всьому.

– Я мав честь бути в Києві. Мені дуже сподобалося, але так склалися обставини, і ми повинні дивитися вперед.

– Що я можу сказати про Київ, так це те, що це одне з найкращих міст у світі. Коли все закінчиться, я запрошую вас відвідати його, тому що там все ідеально. Не все, але майже все, – цитує Трубіна офіційний сайт Бенфіки.