УКР РУС

Рух відмовляється від легіонерів – у клубу своя стратегія

18 серпня 2024 , 20:13 / Читать на русском

Головний тренер львівського Руха Віталій Пономарьов після поразки від ЛНЗ у матчі 3 туру УПЛ заявив, що клуб не буде підписувати легіонерів для посилення складу.

"Ми не відходитимемо від своєї стратегії і за Рух гратимуть наші вихованці. Зараз клуб не планує підписувати нових гравців, зокрема легіонерів.

ЛНЗ обіграв Рух, пропустивши першим – дотисли львів'ян у останні хвилини

Молодим футболістам потрібен час і їм важко стабільно грати протягом всього сезону. Та ми й надалі гратимемо згідно наших ігрових принципів.

Щодо матчу у Черкасах, у нас не все виходило на полі, хоч нам і вдалося забити гол в другому таймі та відкрити рахунок у матчі. Ми мали ще кілька моментів, але водночас допускали багато помилок у захисті – цього не можна робити. Нам є над чим працювати. Всі голи, які пропустила команда – наслідок грубих помилок.

Я б не хотів говорити, що на результат вплинула відсутність травмованих та хворих гравців. Звісно, що це зіграло свою роль, але це не ключовий фактор поразки", – наводить слова тренера офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, у новому сезоні УПЛ Рух пропустив матч 1-го туру проти Полісся, потім на виїзді розгромив Оболонь (4:0), але у 3-му турі зазнав поразки у Черкасах від ЛНЗ (1:3).