УКР РУС

ЛНЗ обіграв Рух, пропустивши першим – дотисли львів'ян у останні хвилини

18 серпня 2024 , 17:35 / Читать на русском

У рамках третього туру Української Прем'єр-ліги ЛНЗ зустрічався з Рухом.

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

ЛНЗ – Рух – 3:1

Голи: Тілль 72, Пасіч, 82, Яшарі, 90+8 (пен.) – Квасниця 51

На екваторі першого тайму новачок Руха Краснопір забив гол, який скасували через офсайд. За декілька хвилин після цього вже кіперу львівського клубу довелося рятувати свої ворота – Ледвій спершу відбив дальній удар від Пасіча, а через кілька секунд і добивання від Олійника.

Ярмоленко повторив рекорд УПЛ, наздогнавши за показником екс-нападника Динамо

Ще один момент мав Краснопір, який класно знайшов вільну зону та пробив, але воротар відбив. Наприкінці першої 45-хвилинки ЛНЗ розпочав хорошу атаку – Молло зробив скидку на Ассінора, але під удар останнього кинувся захисник. Також відбувся неприємний момент із Підгурським, який отримав ушкодження після боротьби на верхньому поверсі. На полі з'явилися лікарі, адже футболіст Руха тримався за вилицю. Загалом, обидві команди мали свої моменти, які не вдалося реалізувати.

Рахунок у матчі відкрив Квасниця, який змістився з флангу, легко пройшов футболістів ЛНЗ і пробив у ворота близько з 20-ти метрів. Для Іллі цей гол став 10-м в УПЛ. До слова, у минулому матчі він також відзначився забитим м'ячем. Трохи згодом Кучеренко врятував свою команду від ще одного пропущеного м'яча, виконавши відмінний сейв після гострого удару від Карабіна.  

Футболістам черкаського клубу набридло оборонятися і вони пішли в стрімку атаку – Момо з флангу добре скинув м'яч під удар Тіллю, але кіпер Руха відбив, а після швидко зреагував і на добивання від Путрі. Львів'яни ледь не забили другий гол у контратаці – Квасниця виконав простріл на Притулу, але газон завадив замкнути м'яч з метра.

На 72-й хвилині ЛНЗ зрівняв рахунок після того, як Момо скинув м'яч у центр знову на Тілля і на цей раз він вже не схибив. Зовсім скоро, на 82-й хвилині, черкаський клуб вирвався вперед завдяки голу Геннадія Пасіча. А на 90+8 хвилині черкасці забили втретє пенальті реалізував Мухаррем Яшарі – 3:1.

ЛНЗ має 6 очок після 3-х матчів. Рух у своїй 2-й грі в сезоні зазнав першої поразки – на лахунку лвів'ян 3 пункти.