УКР РУС

Кривбас розписав нічию з клубом із ОАЕ, Рух переконливо переміг представника австрійської Бундесліги – товариські матчі клубів УПЛ

20 липня 2024 , 22:40 / Читать на русском

20 липня відбулися декілька товариських спарингів за участі українських клубів.

Літні збори, товариські матчі клубів УПЛ

Кривбас – Аль-Батаї – 1:1

Голи: Приходько, 73 – Рафаель, 56

Рух – Гартберг – 2:0

Голи: Лях 24, Притула 51

Оболонь – ЛНЗ  – 2:0

Голи: Слободян 32, Груша 89

Минай – Ворскла – 0:1

Гол: Чорноморець

Олександрія – Інгулець – 2:1

 

Оболонь в Бучі обіграла ЛНЗ. Гол вдалося забити у середині першого тайму – Слободян скористався помилкою захисника, перехопив м'яч і закинув його за комір кіперу. А за хвилину до фінального свистка Груша скористався відскоком після подачі кутового і подвоїв рахунок.

Шахтар поступився новачку АПЛ у контрольному матчі: суперник не вибачив помилки 

У своєму передостанньому контрольному матчі на словенських зборах Кривбас зустрівся з середняком елітного дивізіону чемпіонату ОАЕ – Аль-Батаї. Попри впевнену гру підопічних Юрія Вернидуба, першим пощастило забити саме суперникам – на подачі з кутового Рафаель вистрибнув вище за всіх, спрямувавши головою м'яч у сітку воріт. Криворіжці мали чимало гострих моментів, але змогли реалізувати лише один. Після кутового Приходько завдав точного удару головою у ближній кут.

Рух на зборах в Австрії переконливо переміг місцевий Хартберг, який виступає в австрійській Бундеслізі. Лях вивів львів'ян вперед, коли з лівого флангу результативно закрутив м'яч під праву стійку. Другим голом відзначився Остап Притула, якому асистував Карабін. Ярослав і сам момент у першому таймі, але від забитого голу втрятував захисник.

В інших матчах Ворскла здолала Минай, а Олександрія перемогла Інгулець.