УКР РУС

Довбик є головним претендентом на заміну Мораті в Атлетіко – українець знову засмутив Сьорлота

17 липня 2024 , 13:27 / Читать на русском

Атлетіко намагається знайти заміну Альваро Мораті, який стане гравцем Мілана.

Нещодавно чемпіон Європи, нападник Альваро Мората підтвердив, що покине "матрацників" та повернеться до Серії А, де стане гравцем Мілана. 

Довбик в Атлетіко: "матрацники" готові віддати кругленьку суму за категорично налаштованого форварда Жирони

На вакантне місце форварда Атлетіко розглядало двох кандидатів – Артема Довбика та Александера Сьорлота з Вільяреала. У підсумку, як повідомляє Marca, український нападник виграв конкуренцію у норвежця та є головним претендентом на підсилення мадридців.

Джерело додає, що Вільяреал не готовий відпустити Сьорлота за менш ніж 38 мільйонів євро, тому Довбик може обійтися мадридцям дешевше. Жирона начебто змінила свою позицію і зараз готова торгуватися, хоча раніше вимагала за українця мінімум 40 млн. 

Окрім трансферу Довбика, Атлетіко продовжує мріяти про перехід зірки Ман Сіті Хуліана Альвареса, який може відбутися навіть у разі угоди з українцем.

Нагадаємо, Артем Довбик та Александер Сьорлот до останнього змагалися за трофей Пічічі у минулому сезоні. Вибороти нагороду все ж вдалось нападнику збірної України. 

Додамо, що контракт Довбика з Жироною чинний до літа 2028-го року. У минулому сезоні наш земляк став найкращим бомбардиром Ла Ліги, оформивши 24 голи та віддавши десять асистів у 39 матчах.