УКР РУС

Ярмоленко – про російських окупантів: "Це справжні уй*бки – не знаю, як описати цю націю"

22 березня 2022 , 16:43 / Читать на русском

Нападник національної збірної України Андрій Ярмоленко не стримав слів, коментуючи злочинні дії рашистів та їхніх мирних посіпак в росії.

"На мій погляд, це чистий геноцид. Знищують українців, ось і все. Стріляють по мирних жителях, дітях, жінках – це жах. Я не знаю, як підібрати слова, можна лаятися? Можуть дивитися діти, не хочеться здатися невихованим.

"Є руки, ноги, футбольне поле": Ярмоленко відреагував на ініціативу подарувати Україні пряму путівку на ЧС-2022

Це справжні уй*бки. Як можна людину назвати військовим, чоловіком, коли ти стріляєш у дітей та жінок, як це можливо? Не знаю, як описати цю націю... Коли вмирають безневинні люди, а ви у себе в країні проводите концерт.

Як можна до цих людей нормально ставитися? Я не кажу, що в росії всі погані люди. Я знаю багатьох, хто розуміє, що відбувається, вони реагують на цю ситуацію. Але ті люди, які мовчать і нічого не говорять, гадаючи, що нас не чіпають – і все добре, вони теж є учасниками цієї війни", – сказав Ярмоленко в ефірі телеканалів Футбол.

Нагадаємо, що Андрій разом з Романом Зозулею, Олександром Зінченком, Віталієм Миколенком та іншими українськими футболістами-легіонерами європейських клубів активно підтримує Батьківщину фінансово та на інформаційному полі бою.