УКР РУС

Ексгравець збірної Бельгії розкритикував поведінку де Брюйне щодо фанів після матчу з Україною

28 червня 2024 , 14:16 / Читать на русском

Колишній гравець збірної Бельгії Філіпп Альбер прокоментував інцидент, коли футболісти Бельгії відмовились дякувати фанам за підтримку після матчу з Україною.

"Є багато причин для роздратування. "Червоні дияволи", здається, не усвідомлюють, наскільки незадоволені їхні фанати. Можливо, їм варто нагадати, що ці люди відпросилися з роботи і їдуть вночі, щоб підтримати їх. Найменше, що вони можуть зробити – це віддячити. І треба сказати, що з самого початку цього конкурсу цього не відбувалося. Ви повинні поважати своїх фанатів. На початку 2000-х ця збірна була на самому дні. 

Футболісти збірної Бельгії не підійшли до фанатів через освистування – де Брюйне найбільше перепало після нічиєї з Україною

Але все одно були фанати, які йшли за ними. Було золоте покоління, а тепер є талановите покоління. Можливо, їм варто усвідомити, що того, що вони пропонували протягом кількох тижнів, або навіть кількох місяців, недостатньо.

Це був сюрреалізм. Капітан – це лідер команди. У такі моменти він повинен об'єднувати людей. І навіть під свист наших вболівальників він повинен вийти до 10-12 тисяч прихильників. Подякувати їм за те, що вони прийшли і витрачають гроші на підтримку. Для мене це було досить несподівано", – сказав Альбер RTBF.