УКР РУС

Судаков розкрив, як реагує на хейт після поразки від Румунії

19 червня 2024 , 12:57 / Читать на русском

Півзахисник збірної України Георгій Судаков розказав про 0:3 від Румунії на старті Євро-2024.

"Програли, можна сказати, закономірно. Такі поразки – це як холодний душ. Ти маєш зрозуміти взагалі, куди ти приїхав, куди ти потрапив.

Судаков висловився про поразку від Румунії: "Це ще не кінець, маємо 2 фінали"

Але нам не можна опускати голову. Звичайно, важко, але ми ще маємо дві гри. Маємо кардинально змінити гру, підхід, концентрацію, кожну деталь, яка присутня у футболі. А почати кожен повинен з себе.

Хочеться попросити вибачення у вболівальників за таку гру. Я з ними згоден. Чому такий негатив – бо очікування від нас великі. Висловлювання стосовно нас були закономірними. Я весь цей хейт сприймаю нормально, адекватно. Я все розумію – емоції.

Після таких падінь потрібно якомога швидше підійматися та рухатися далі.

Перший гол румунів збив нас з пантелику, а другий – добив. Коли ти на такому турнірі програєш 0:2, то психологічно дуже важко. Третій гол тому показник.

Втратили концентрацію, не належним чином підійшли до гри. Робитимемо висновки та корективи.

Чи можна нам в актив записати, що 70% ігрового часу володіли м’ячем? По такій грі взагалі немає різниці, як ти володієш м’ячем, скільки ти зробив передач. Рахунок на табло – це головний показник.

Румуни діяли очікувано, ми розбирали їхню гру. До першого голу ми грали непогано, контролювали матч, мали моменти.

Я розумію вболівальників, в перші три години в мене було багато неприємних повідомлень. Але коли емоції стихли, вболівальники почали підтримувати.

Я побачив відео, де кажуть, що це ж наша збірна, що немає іншої збірної, крім цих 26 викликаних гравців. Я розумію хейт, ми його заслуговуємо, але в нас ще дві гри.

В такі важкі часи треба згадати, як нас підтримували після гри з Ісландією, Боснією, коли теж здавалося, що ми вже програємо", – сказав Судаков Взбірна.