УКР РУС

Виконавчий директор Карпат спростував чутки про відхід Маркевича

11 червня 2024 , 12:48 / Читать на русском

Виконавчий директор Карпат Андрій Тлумак прокоментував інформацію про те, що Мирон Маркевич може залишити команду.

"Чи дійсно Карпати вирішили продовжити співпрацю з Мироном Маркевичем? А чому мали не продовжити? Людина вивела команду в Премʼєр-лігу. Звичайно, що продовжуємо.

Маркевич назвав проблемну позицію збірної України: "Викликає питання"

Була інформація в пресі? Ну була інформація, ви ж бачите, скільки такої інформації є зайвої та неправдивої. Хтось десь щось почув, а потім пишуть.

Мирон Богданович залишається головним тренером Карпат. Все. Він працює, планує збори, спаринги. Можете до нього звертатись – він вам розповість всі деталі з підготовки команди до сезону в Премʼєр-лізі.

Як керівництво оцінює роботу Мирона Богдановича за підсумками минулого сезону? Це провокаційне запитання. Мирон Богданович вивів команду в Премʼєр-лігу, він працює далі в клубі.

Чи правда, що в Карпати переходить працювати Андрій Русол? Коли буде офіційно, тоді зможемо коментувати. На сьогодні Андрія Русола немає. На сьогодні.

Перебудова і гравці – для цього в нас є Мирон Богданович, він керує цими процесами. Це запитання до нього. Я не можу відповісти, бо до кінця сам не розумію, а Мирон Богданович зараз у відпустці. Він, звичайно, й у відпустці працює. Але це його парафія", – сказав Тлумак Tribuna.com.