УКР РУС

Дружина де Брюйне без бюстгальтера хоче екзотики – донька Гвардіоли у захваті

7 червня 2024 , 16:53 / Читать на русском

Лідер Манчестер Сіті Кевін де Брюйне точно не схибив, одружившись з Мішель Лакруа.

30-річна кохана лідера Манчестер Сіті і збірної Бельгії опублікувала серію фото з весілля подруги на своїй сторінці в Instagram.

Розкішна любка де Брюйне з ефектними подругами закосплеїла "Секс і місто" – спекотні фото

На цих світлинах Мішель Лакруа попозувала в прозорій темній сукні без бюстгальтера, викликавши захоплення своїх понад 600 тисяч прихильників. Навіть донька Хосепа Гвардіоли завітала у коментарі, заливши серію смайликів із сердечками.

Мішель і де Брюйне одружені з 2017 року, виховують трьох дітей. Кевін заробляє 400 тисяч фунтів стерлінгів на місяць у Манчестер Сіті, що робить його найвисокооплачуванішим гравцем АПЛ. Попри це бельгієць не так давно заговорив про прощання з "містянами" і натякнув, що може продовжити кар'єру на Близькому Сході.

"Для Мішель екзотична пригода – це звична справа. Ми все частіше у сім'ї ведемо такі розмови. У мене ще один рік до завершення контракту, тому я повинен думати про майбутнє. Моєму старшому сину зараз вісім років, і він не бачив нічого крім Англії. Він запитує, як довго я ще гратиму за Ман Сіті", – наводить слова бельгійця The Sun.