УКР РУС

У СК Дніпро-1 відреагували на перехід Піхальонка в Динамо

6 червня 2024 , 15:19 / Читать на русском

Комерційний директор "спортклубівців" В'ячеслав Фрідман прокоментував трансфер півзахисника Олександра Піхальонка в Динамо.

"Я чув, що Бурбас звинуватив СК Дніпро-1 у змові з Динамо, але в нас немає дурнів у клубі, щоб звʼязуватись з потужною юридичною службою Шахтаря і штрафними санкціями. Це нісенітниця. До нас звернулося Динамо із пропозицією. Ми зустрілись із Суркісом, все обговорили. Я йому пояснив, що за умовами контракту, який ми уклали з Шахтарем при покупці Олександра, ми повинні повідомити про це донецький клуб.

Піхальонок: З нетерпінням чекаю матчів з Шахтарем

Ми зробили все чесно, повідомили. Шахтар подумав і у відповідь вирішив зробити зворотний трансфер Піхальонка. Але, як я розумію, не зміг домовитись з гравцем. Після цього Шахтар надіслав нам лист, що вони не проти переходу. Ми тільки повинні підтвердити суми трансферу. Нам все одно було, куди продавати Піхальонка – в Динамо чи Шахтар. У нього рік контракту залишався, треба було його продавати.

Чи готовий назвати суму, заплачену за Олександра? Ні. Суму хай Динамо називає. Або Шахтар. Не хочу називати якісь цифри", –розповів Фрідман Tribuna.com.