УКР РУС

Комерційний директор СК Дніпро-1 прокоментував слова головного тренера про те, що 70% гравців вже домовилися з іншими командами

20 травня 2024 , 12:29 / Читать на русском

Комерційний директор СК Дніпро-1 В’ячеслав Фрідман прокоментував слова головного тренера команди Юрія Максимова щодо можливого переходу більшості гравців.

"Я з Максимовим у публічній площині не хочу вступати в дискусію щодо таких коментарів. Минулого разу він сказав, що при ньому 13 людей пішло з команди, після гри з Кривбасом. Я стільки не нарахував. Зараз він сказав 70% – я не вірю в стільки. Я не хочу вступати з ним в дискусію в публічній площині. Спитайте в нього.

"70% гравців СК Дніпро-1 вже домовилися з іншими командами": Максимов натякнув на розпад клубу

Багато людей вже до мене звернулося. Я ні через кого не хочу вступати у публічні дебати. Я його бачив, нам він такого не казав. Він знає, хто хоче піти – кілька людей, але називати цифру 70% – я не знаю, для чого це робити.

Плани на наступний сезон – грати в УПЛ. Яким складом – поки не знаємо. Ви ж бачите, як граються матчі в Дніпрі – по 4-5 годин, по 3-4 тривоги кожен матч. Які плани можуть бути.

Закінчиться гра з Чорноморцем – сядемо і з Максимовим поговоримо, і з гравцями. Попередньо розуміємо, що відбувається, але не більше", –  сказав Фрідман Tribuna.com.