УКР РУС

ЛНЗ переміг Колос у першому матчі ковалівців з новим повноцінним тренером

13 травня 2024 , 18:51 / Читать на русском

Колос на власному полі приймав ЛНЗ у матчі 28-го туру УПЛ.

УПЛ. 28-й тур.

Колос – ЛНЗ – 1:3

Голи: Бондаренко, 24 – Молло, 44, Наумець, 62, Ейнел, 67.

Якщо гості вже виконали завдання-мінімум на сезон свого дебюту в УПЛ – зберегли прописку в елітному дивізіоні, то для господарів поля це питання ще залишається відкритим.

Президент Колоса зробив несподіваний сюрприз гравцям після двох поспіль поразок

Колос перебуває на межі перехідних матчів – від небезпечної зони перед грою ковалівців відділяли лише три очки.  Тож команді з Київської області треба було постаратися набрати турнірні бали.

Додатковою мотивацією для господарів, безперечно мало стати й те, що вперше їх на гру виводив Олександр Поздєєв у якості повноцінного головного тренера. Дві попередні гри він керував командою у якості в.о., і, м'яко кажучи, не дуже вдало – дві поразки с загальним рахунком – 0:6.

Цей матч також постраждав від тривог, хоча до протистояння Кривбаса з Поліссям у цьому плані йому далеко. Початок матчу затримали на 45 хвилин. А потім сирена пролунала на 30 хвилині першого тайму.

От саме до тривоги Колос був дуже активним, переважав суперників по грі, що й втілилося у гол Бондаренка на 24-й хвилині.

А після змушеного відпочинку ковалівців ніби підмінили. А ЛНЗ грав у свою гру – чітку, розмірену, у розрахунку на помилки суперника. Першої помилки господарі припустилися на 44-й хвилині і отримали гол у роздягальню.

І знову, як і в матчі з Динамо, пропущений м'яч ніби вибив Колос з колії. Помилки пішли одна за одною, а досвідчений Олег Дулуб – майстер такі подарунки використовувати. Його гравці забили ще двічі. І якщо після голу Наумця ковалівці ще намагалися щось робити, то м'яч Ейнела просто відправив їх у нокаут. Боротьба у матчі закінчилася.

ЛНЗ набрав 35 очок і піднявся на 7-ме місце. Колос з 29-ма балами лишається 13-м.