УКР РУС

Холанд курйозним голом приніс Ман Сіті перемогу над Брентфордом без Ярмолюка – на вершині АПЛ шалена тиснява

20 лютого 2024 , 23:26 / Читать на русском

Манчестер Сіті дотиснув Брентфорд у перенесеному матчі АПЛ. Звіт про гру читайте на Спорт 24.

АПЛ, перенесений матч 18-го туру

Манчестер Сіті – Брентфорд – 1:0

Гол: Холанд, 71

Манчестер Сіті після нічиєї з Челсі приймав команду іншого українця. На жаль, Єгор Ярмолюк повторив сумну долю Михайла Мудрика, сидячи в запасі. Натомість Хосеп Гвардіола здивував Оскаром Боббом. Для 20-річного вінгера це був дебют в основі на матч АПЛ, хоча він вже встиг забити Ньюкаслу. 

Лунін може отримати сенсаційного тренера – Анчелотті запропонував гравцю Реала увійти до штабу

Після півгодини рівного футболу Ман Сіті буквально затоптав Брентфорд у карний майданчик. "Містяни" за лічені хвилини створили моментів на погром, але забити не могли. Бернарду з лінії воротарського головою пробив повз, героїчний Флеккен парирував три непрості уддари. Коли вже навіть кіпер гостей був безсилим, Мі на лінії виніс постріл Бобба. 

Після відпочинку Сіті знову "заснув" на тривалий час. Гвардіола замінив Бобба на Доку, але успіх раптом принесла контратака. Крістоффер Айєр дуже невчасно послизнувся і подарував земляку Холанду вихід віч-на-віч з Флеккеном. Ерлінгу добряче дісталось за марнотратство проти Челсі, проте цього разу він чітко скористався нагодою. Норвежець зі 17 голами закріпився на вершині перегонів бомбардирів АПЛ. Холанд відразу міг робити дубль, якби асистент Вокер не заліз у маленький офсайд.

Манчестер Сіті довів справу до мінімальної перемоги і нарешті наздогнав за матчами Арсенал та Ліверпуль. На вершині шалена тиснява: Ліверпуль 57 очок, Ман Сіті 56, Арсенал 55.

Брентфорд з 25 пунктами залишається недалеко від зони вильоту (+5 очок). Ярмолюк вдруге поспіль просидів весь матч у запасі.