УКР РУС

Оболонь відреагувала на інформацію про отримані повістки

22 грудня 2023 , 23:08 / Читать на русском

Футбольний клуб Оболонь дав перший коментар після інформації про те, що 25 працівників команди отримали повістки від ТЦК.

Ведучий програми ТаТоТаке Михайло Співаковський повідомив, що низка представників Оболоні отримала повістки від ТЦК. Клуб оперативно зреагував та відповів офіційною заявою, спростувавши подану інформацію. 

25 осіб з клубу УПЛ отримали повістки від ТЦК

"Інформація, що розповсюдилася у публічній площині про те, що у ФК Оболонь Київ надійшла групова повістка на 25 людей від ТЦК не відповідає дійсності. Повідомляємо про те, що на даний момент жодному з гравців команди не надходили повістки. 

ФК Оболонь Київ дотримується вимог законодавства та згідно постанови КМУ №1487 про порядок організації та введення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів наразі відбувається звірка військово-облікових даних військовозобовʼязаних працівників, призовників та резервістів. 

ФК Оболонь Київ згідно постанови КМУ  від 27 січня 2023 року №76 отримав статус критично важливого підприємства для функціонування економіки. Відповідно футболісти клубу, які є військовозобовʼязаними отримали бронювання на період мобілізації", – йдеться в повідомленні Оболоні.