УКР РУС

Дружина легенди Реала підхопила страшну недугу через укус кліща: втрата пам'яті, безсоння, харчова алергія

20 листопада 2023 , 21:43 / Читать на русском

Роміна Беллуччіо, дружина легенди Реала Гуті розповіла про досвід боротьби зі складною хворобою, яку спричинив звичайний укус кліща.

Роміна зізналася своїм підписникам в Instagram, що свого часу три роки боролася з хворобою Лайма. Недугу спричинив укус кліща, зараженого бактеріями бореліозу.

Ванда Нара й Ікарді одружаться вдруге на тлі смертельної недуги жінки

Бактерії на першій стадії атакували мене дуже агресивно, мої симптоми включали сильну втому, короткочасну втрату пам’яті, труднощі зосередження, занепокоєння, безсоння, мігрень, біль у суглобах, м’язову слабкість і різноманітну харчову алергію. Усе дуже різне і зводило мене з розуму.

Моє здоров’я різко погіршилося, бактерії заселилися в мозку, серці та шлунку, залишивши мою імунну систему на нульовому рівні та створивши багато супутніх захворювань. Іноді я по кілька днів не могла підвестися з ліжка через сильний біль", – розповіла Беллучіо у соцмережі.

Роміна та Гуті побралися у 2026 році, разом вони виховують двох синів – Енцо та Ромео. "Ти боєць, моя богиня, ми завжди поруч, твоя боротьба – наша боротьба", – написав зірковий екс-футболіст у коментарі під постом.