УКР РУС

"Настав час захищати нашу землю": Бойко закликав вірити в українську армію

23 лютого 2022 , 17:36 / Читать на русском

Голкіпер київського Динамо Денис Бойко приєднався до когорти спортсменів, які підтримали українців на тлі загострення російської агресії.

"Наша країна переживає історичні та нелегкі часи. Російська агресія, інформаційний тиск, панічні настрої – все це впливає на нас із вами. Але я вірю, що Україна зможе з честю вийти із цієї ситуації, зберегти свою незалежність та самостійність.

Сидорчук: Нам потрібно єднатися, щоб досягти збереження нашої вільної та незалежної України

Зараз дуже важливо не панікувати, вірити в нашу армію та дипломатію. Українці завжди були миролюбною нацією, яка ніколи не виявляла агресію щодо інших країн. Але зараз настав час захищати нашу землю і зробити це можна лише у єднанні.

Я пишаюся тим, що є українцем і неодноразово представляв нашу країну на міжнародній арені. Мені важко зрозуміти, коли хтось ставить під сумнів наше право на існування, як вільної та незалежної країни. Україна була, є та буде незалежною державою! Слава Україні", – написав Бойко.

Денис Бойко – вихованець Динамо. Після тривалої кар’єри в інших клубах він повернувся до складу "біло-синіх" у 2018 році. В активі Дениса також 7 матчів за збірну України.