УКР РУС

Сексапільна кохана невдахи київського фіналу ЛЧ вразила ідеальним тілом після пологів – фото апетитних вигинів

10 жовтня 2023 , 21:31 / Читать на русском

Спортивна журналістка DAZN Ділетта Леотта здивувала своїм виглядом.

Кохана воротаря Ньюкасла Лоріса Каріуса народила донечку Арію наприкінці серпня. Дівчина дуже швидко відновила форму після пологів та вже потішила своїх шанувальників знімками ідеальної фігури.

Приголомшлива кохана зірки МЮ оголила ідеальний животик – фоловери шаленіють від краси

Чорний топ та велосипедки такого ж кольору підкреслюють вигини тіла та апетитні форми. Ефектна блондинка якраз повернулася з тренування. Чимало підписників поспішили залишити коментарі під світлинами, у яких захоплюються Ділеттою: "Найкрасивіша", "Виглядаєш ідеально після вагітності", "Закохуюся все більше", "Яка чудова кицюня" тощо.

Нагадаємо, Лоріс та Ділетта зустрічаються з 2022 року. Дівчина висвітлює Серію А на популярному стрімінговому сервісі DAZN та має понад 8,9 мільйона прихильників у Instagram. У минулому сезоні ЛЧ Леотта палко вболівала за Баварію та навіть пообіцяла вийти голою на Камп Ноу, якби каталонці обіграли баварців в гостях з різницею в 3 голи. Зрештою, цього так і не сталося – "кулес" програли з рахунком 0:2 та вилетіли ще у груповому етапі.

Щодо Каріуса, то найвідомішим епізодом в його кар'єрі залишається київський фінал Ліги чемпіонів сезону 2017/18 між Ліверпулем та Реалом (1:3), коли його помилки дозволили мадридцям завоювати трофей.