УКР РУС

"Як до цього має ставитись Зінченко": Карпати осоромили Арсенал за привітання російського футболіста

29 травня 2023 , 19:57 / Читать на русском

Українська команда нагадала Арсеналу про кровопролитну війну, яка триває у нашій країні.

Вночі, 28 травня, рф вкотре атакувала територію України ракетами та шахедами. В рідній для Олександра Зінченка житомирській області ворог пошкодив щонайменше 26 будівель, зокрема заклади освіти та охорони здоров'я. На наступний день клуб українця привітав з днем народження Андрія Аршавіна, який провів кілька сезонів у складі "канонірів".

Донечка Зінченка забила гол у футболці Арсенала та викликала захоплення фанів – відео

Львівські Карпати не оцінили такий жест від англійського гранда. "28 травня: російська армія завдала ракетного удару по Житомирській області, де народився Олександр Зінченко. 29 травня: Арсенал вітає російського гравця Андрія Аршавіна. Як до цього має ставитися Зінченко та всі українці, Арсенал?", – звернувся український клуб у своєму Twitter.

Аршавін відкрито підтримує військове вторгнення росії в Україну. Цікаво, що після цього твіту привітання футболіста було видалене з офіційної сторінки лондонського клубу.

Нагадаємо, львів'яни не вперше нагадують іноземним командам про те, що підтримувати контакт з терористичною країною не варто. Кілька тижнів тому Карпати першими в Україні звернулись до Барселони, гравці якої ганебно передали вітання російським вболівальникам.