УКР РУС

Маму Роналду звинувачують у чаклунстві проти Джорджини – жінка відповіла жорсткими діями

17 травня 2023 , 14:31 / Читать на русском

Мати форварда Аль-Насра Кріштіану Роналду висловилася про чутки щодо спроб розлучити сина з його дівчиною Джорджиною Родрігес.

Жінка опублікувала пост в Instagram, у якому спростувала чутки, що з'явилися у газеті Socialité. 

Гарячий тверк від Джорджини: кохану Роналду вчить трясти сідницями зірковий хореограф

"Я хочу звернутися від свого імені та від імені моєї родини, до якої входить Джорджина, дружина мого сина Кріштіану. Підтверджую, що 16 травня 2023 року я зателефонувала своїм адвокатам, щоб відновити своє добре ім'я та ім'я моєї родини. 

У відомій португальській газеті (яка, відповідно, використовувала моє прізвище для своєї реклами) з'явилася стаття. Це брехливі, наклепницькі й навіть моторошні новини, в яких йдеться, що я робила жахливі речі, щоб позбавити щастя одного з моїх дітей.

Моє добре ім'я ніколи не стане предметом загального обговорення. Ніколи не дозволю такому непрофесійному джерелу інформації використовувати його. Я доведу, що слова джерела були абсолютно необґрунтованими. Після таких новин надходять образи, які ранять, завдають болю. Деякі з моїх онуків вже читають і слухають різних людей і критиків. Саме з цієї причини я не здамся, поки ця газета не заплатить за все, що написала", – повідомила Авейру.