УКР РУС

Арсенал позбудеться 9 гравців заради придбання зіркових новачків – хороші новини для Зінченка

16 травня 2023 , 13:57 / Читать на русском

Лондонський Арсенал планує отримати додаткові кошти від продажу чималої когорти своїх виконавців.

"Каноніри" планують серйозно попрацювати під час літнього трансферного вікна. Очікується, що тренерський штаб Артети хоче не лише запросити нових гравців, а й попрощатися з тими, хто не зміг закріпитися в обоймі Арсенала.

Гарячий тверк від Джорджини: кохану Роналду вчить трясти сідницями зірковий хореограф

The Times переконує, що найближчим часом відразу 9 гравців лондонської команди поміняють клубну прописку. До списку "на вихід" потрапили Седрік Соареш, Альберт Локонга, Ейнслі Мейтленд-Найлс, Роб Холдінг, Фоларін Балогун, Еміль Сміт-Роу, Нуну Тавареш, Граніт Джака та Кіран Тірні.

Останні два вже знайшли для себе нові команди. Повідомляється, що Арсенал веде перемовини щодо трансферу Джаки до Байєра, а в придбанні головного конкурента Зінченка зацікавлений Ньюкасл.

Натомість новими одноклубниками українця можуть стати опорник Вест Хема Деклан Райс та хавбек Брайтона Мойзес Кайседо. Також "каноніри" розглядають варіанти з придбанням Рафіньї, Мусси Діабі та Мейсона Маунта.

Повідомляється, що потенційні новачки команди Артети можуть обійтися клубу в 170 мільйонів євро. Нагадаємо, каноніри майже втратили шанси на чемпіонство, адже за два тури до кінця сезону відпустили Манчестер Сіті на 4 очки. До того ж, "містяни" мають ще один матч в запасі.