УКР РУС

Мудрик раптово став "росіянином" – зашквар іспанського ЗМІ

18 квітня 2023 , 15:22 / Читать на русском

Іспанське видання AS сконфузилося, переплутавши місце народження лівого вінгера Челсі Михайла Мудрика.

Іспанський AS оприлюднив матеріал, у якому аналізує старт кар'єри Мудрика в лондонському клубі. Нагадаємо, Михайло перебрався в Челсі під час зимового трансферного вікна.

Власник Челсі "розніс" Мудрика та інших новачків після поразки від Де Дзербі

"Сині" виклали за молодого таланта донецького Шахтаря 70 мільйонів євро, ще 30 мільйонів передбачено бонусами. З того часу український легіонер зіграв в 11 поєдинках за "синіх" і відзначився двома асистами. Напередодні стало відомо, що власник лондонського клубу Тодд Бьолі лютував у роздягальні після поразки Челсі від Брайтона (1:2). Бізнесмен нарікав, що витратив шалені гроші на новачків, а команда плентається на 11 місці в АПЛ.

На думку журналістів AS, попри блідий початок в Англії, Мудрик все ж має високі шанси досягти успіху в Челсі. І радять фанам просто набратися терпіння.

Однак у матеріалі медійники припустилися жахливої помилки. Вони назвали Михайла "талантом із Краснодара" (російське місто – прим.). Насправді ж Мудрик народився у Краснограді на Харківщині.

До слова, у 2020 році журналісти авторитетного видання Marca сконфузилися, переплутавши кілька прізвищ гравців збірної України. За версією іспанців, у складі "синьо-жовтих" з'явилися Циніков, Мараменко та Караве.