УКР РУС

Воронін симпатизує "совку" і поширює символіку радянських окупантів

11 квітня 2023 , 10:25 / Читать на русском

Екс-форвард збірної України Андрій Воронін у соцмережах прославляє радянську армію.

Воронін вчергове зашкварився, виклавши в Instagram сторіз, де вітає рідну Одесу зі "святом" – визволенням радянською армією від німецького нацизму. На картинці – "совкова" символіка зі серпом і молотом, яка, до слова, заборонена в Україні. Адже радянська влада була для нашої країни не меншим злом, ніж нацисти. І несла на окуповані території терор і смерть.

Очільниця МВС Німеччини закликає европейські країни не видавати візи російським спортсменам

Армія росії, яка є правонаступницею СРСР, дев'ятий рік знищує українців, вдершись на нашу територію. Від постійних обстрілів страждає і рідна Одеса Вороніна. 

Екс-форвард "синьо-жовтих", нагадаємо, у 2020/22 роках працював асистентом головного тренера в московському Динамо. Раніше нападник виступав за цю команду. Лише повномасштабне вторгнення змусило його покинути злачне місце. Наприкінці минулого року Воронін "засвітився"  компанії захисника московського клубу Сергія Паршивлюка. Їхнє товариство доповнив ще один українець Іван Ордець, який на правах оренди виступає за німецький Бохум. А раніше не гребував роботою в росії. Двоє українців зі сім'ями спокійно вечеряли з представником держави-окупантки.