УКР РУС

Сексапільна кохана невдахи Києва принизила його світлиною з Мадрида – фани згадали історичне фіаско

1 квітня 2023 , 11:08 / Читать на русском

Спортивна репортерка Ділетта Леотта зробила необережне фото на арені Реала, спровокувавши критику фанів на адресу свого коханого воротаря Ньюкасла Лоріса Каріуса.

Кохана кіпера Ньюкасла Джулія Ділетта Леотта опублікувала фото з Сантьяго Бернабеу у своєму Instagram та нарвалась на жартівливі коментарі прихильників.

Невдаха київського фіналу ЛЧ чекає на дитину від ефектної телеведучої, яка обіцяла оголитись на Камп Ноу

Річ у тому, що 31-річна репортерка попозувала на тлі трофеїв Ліги чемпіонів, які здобув мадридський Реал. На світлині добре видно напис "Кардіфф 03.06.2017", того року "бланкос" у фіналі перемогли Ювентус з рахунком 4:1.

Але фанати футболу в коментарях зауважили, що за спиною в неї схований кубок з фіналу ЛЧ-2018 у Києві. Тоді Реал переміг Ліверпуль (3:1), а на воротах мерсисайдців грав її коханий Лоріс Каріус. Німецький кіпер став антигероєм поєдинку, припустившись двох фатальних помилок, які призвели до пропущених м'ячів і дозволили мадридцям перемогти.

Вболівальники написали: "У Києві Реал виграв завдяки твоєму Каріусу", "У них один із цих трофеїв завдяки твоєму коханому".

Додамо, наразі Лоріс Каріус є резервним кіпером Ньюкасла. У поточному сезоні німцю лише 1 раз випала нагода вийти на поле у поєдинку проти Манчестер Юнайтед (0:2) в фіналі Кубка англійської ліги через те, що інші воротарі "сорок" були недоступними. Раніше пара повідомила, що чекає на дитину.