УКР РУС

Екс-помічник Шевченка повернувся до тренерського штабу збірної України – в нього була спеціальна місія

26 березня 2023 , 14:37 / Читать на русском

Італійський фахівець Луїджі Ночентіні повернувся до тренерського штабу збірної України та допомагає команді готуватись до поєдинків відбору на чемпіонат Європи 2024 року.

Тренерський штаб Руслана Ротаня поповнив італійський фахівець Луїджі Ночентіні. Він допомагає "синьо-жовтим" готуватись до матчу з Англією.

Про повернення Ночентіні повідомив Telegram-канал БОМБАРДИР. Італієць вже знайомий зі збірною, адже свого часу допомагав Шевченку, коли той був головним тренером "синьо-жовтих". Також Луїджі працював з Шевою в Дженоа та навіть входив до тренерського штабу Дмитра Михайличенка в СК-Дніпро 1.

Повідомляється, що Ночетіні відвідав матч Італія – Англія. Італієць підготував аналітичний звіт, за яким збірна України вивчає свого сьогоднішнього суперника. За інформацією Telegram-каналу ТаТоТаке, така співпраця сторін є одноразовою акцією.

Нагадаємо, гра Англія – Україна відбудеться вже сьогодні, о 19:00, на стадіоні Вемблі в Лондоні. Головний тренер українців Руслан Ротань вже визначився з заявкою на матч відбору до Євро-2024.