УКР РУС

"Це було неймовірно": Зінченко розповів, як мотивував футболістів Арсенала перед матчем з МЮ

23 січня 2023 , 10:27 / Читать на русском

Український легіонер Арсенала Олександр Зінченко поділився враженнями після перемоги над Манчестер Юнайтед (3:2).

"Я люблю такі матчі. Відчуття перемоги в останню хвилину, в останню секунду. Це те, що неможливо описати словами. Сьогодні було неймовірно. Мені потрібно переглянути матч ще раз, перш ніж лягти спати, тому що це чарівні моменти.

Зінченко приголомшив одноклубників з Арсенала заявою: "Тепер їм не до сміху"

Деякі хлопці казали мені, що напруга відчувалася, але на полі цього не помічаєш. Я хотів насолодитися цим моментом. Коли судді перевіряли гол із VAR, стадіон не дихав протягом 10 секунд. Потім, коли його зарахували, реакція була неймовірною.

Я сказав хлопцям перед грою: "Коли ми підемо на пенсію, то пошкодуємо, що недостатньо насолодилися цим моментом". Кожен усвідомлює, що у нас є ще багато матчів. Просто йдемо крок за кроком. Ментальність та дух зараз відповідні, це ключовий фактор. Звісно, є ще багато простору для вдосконалення, але ми на правильному шляху. Коли я прибув та побачив цю якість команди, то зрозумів, що у нас є все для досягнення великих речей", – сказав Зінченко під час флеш-інтерв'ю.

Нагадаємо, Арсенал залишається на вершині АПЛ з 50 очками в активі. Найближчий переслідувач Манчестер Сіті поступається лише на 5 балів.