УКР РУС

Маркевич назвав власних фаворитів ЧС-2022 – можуть бути несподіванки

5 грудня 2022 , 20:47 / Читать на русском

Екс-наставник збірної України з футболу Мирон Маркевич поділився враженнями про поточні результати на Мунідалі, який триває у Катарі.

"Мені дуже імпонував футбол, що продемонстрували американці та канадці. В цих збірних залучені переважно молоді футболісти. І якщо вони й надалі так стрімко прогресуватимуть, то будуть серед головних претендентів на перемогу вже на наступному світовому форумі, який пройде якраз в цих країнах та Мексиці у 2026 році. Саме збірні США та Канади, незважаючи на те, що останні вже залишили Катар, я б назвав відкриттям турніру.

Збірна Сербії ризикує отримати покарання через ганебну поведінку фанатів та футболістів на ЧС-2022

Нині практично нереально чимось здивувати. Вже всі навчилися на доволі високому рівні грати в футбол, тим паче, що в фінальній програмі випадкових учасників уже не буває. На перший план виходить самовіддача, готовність стрибнути вище голови.

Перевагу у боротьбі за чемпіонський титул я віддаю бразильцям, французам та аргентинцям з їхніми зірковими складами. Хоча слід визнати, що навіть ці збірні дуже залежні від гри своїх лідерів – Неймара, Мбаппе, Мессі. Ось чому можливі й несподіванки", – цитує Мирона Богдановича КОМАНДА 1.

Нагадаємо, у чвертьфінал планетарної першості уже вийшли Нідерланди, Аргентина, Франція, Англія та Хорватія.