УКР РУС

"Як Роналду може спати ночами": мама хлопчика з аутизмом жадає покарання для португальської зірки

26 вересня 2022 , 20:00 / Читать на русском

Мати юного вболівальника, який постраждав від нападу агресії зірки Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду, продовжує добиватися правосуддя.

"Будемо сподіватися, що він нарешті понесе заслужене покарання. Йому не може все сходити з рук. Він продемонстрував неприйнятну поведінку. Мене переслідують люди, звинувачуючи в тому, що це я змусила поліцію взятися за Роналду. Але я про це нічого не знала. 

Роналду отримав звинувачення за ганебний напад на хлопчика з аутизмом – Манчестер Юнайтед вигороджує зірку

З ним треба було розібратися шість місяців тому. Мій син щодня згадує про те, що з ним сталося. Йому досі не повернули телефон. Кріштіану повинен був заплатити за розбитий гаджет. Це він спричинив усе це. Я вражена через його поведінку – він може напасти на дитину і продовжувати жити, як зазвичай. Як він може спати ночами, знаючи, які страждання він завдав молодому фанату?

Роналду запропонував нам зустрітися і сказав, що перепросить, але водночас підкреслив, що не зробив нічого поганого. Це не вибачення, це образа", – цитує маму Сару Келлі The Sun.

Нагадаємо, після поразки від Евертона у квітні 2022-го португальська зірка не впорався з нервами та дорогою у підтрибунку вдарив по руці вболівальника, який намагався сфотографувати його. 14-річний хлопчик Джейкоб Гардінг з аутизмом, який і став жертвою, отримав забій руки та розтрощений смартфон. Раніше за цю справу взялися у поліції та Футбольній асоціації Англії.