УКР РУС

Зінченко проти "лисів": прогноз букмекерів на матч Арсенал – Лестер в АПЛ

13 серпня 2022 , 11:00 / Читать на русском

Українець Олександр Зінченко сьогодні, 13 серпня, ймовірно, проведе свій другий офіційний матч за Арсенал. Спорт24 ділиться прогнозом букмекерів на гру "канонірів" проти Лестера.

Підопічні Мікеля Артети розпочали чемпіонат перемогою над Крістал Пелас (2:0). Олександр Зінченко тоді, нагадаємо, розпочав гру в стартовому складі та відзначився результативною передачею.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Лестер у стартовому турі теж забив двічі, щоправда, згодом втратив перемогу над Брентфордом (2:2).

Арсенал виграв три поспіль очні зустрічі в "лисів". Востаннє суперники зустрічалися у березні 2022 року, і "каноніри" тріумфували 2:0.

Надійний букмекер FAVBET і цього разу вважає лондонців відвертими фаворитами. Коефіцієнт на перемогу господарів 1.58, на Лестер аж 5.8, нічию оцінили у 4.4.

До слова, суттєво збагатитися можна у разі голу Олександра Зінченка, на який пропонують коефіцієнт 9. Найімовірнішим же автором взяття воріт вважають іншого новачка Арсенала Габріеля Жезуса – 2.2.

Поєдинок Арсенал – Лестер розпочнеться 13 серпня о 17:00.