УКР РУС

Двійник Зінченка сконфузився у спа – ''постраждали'' зірки Манчестер Сіті

23 липня 2022 , 10:00 / Читать на русском

Футболісти Манчестер Сіті, попрощавшись з Олександром Зінченком, який перебрався в Арсенал, отримали від Пепа Гвардіоли короткий відпочинок від тренувань.

"Містяни", що проводять передсезонну підготовку у США, розслабилися у спа. Світлинами з відпочинку у своєму Instagram поділився Кевін де Брюйне, якого в англійських ЗМІ не раз називали двійником Зінченка через зовнішню схожість. Цього разу бельгієць проводив час в компанії Джека Гріліша та Кайла Вокера.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

На одному з фото Кевін сплутав своїх партнерів, "обізвавши" Гріліша Вокером. Джек не втрапив нагоди підколоти партнера: "Кевіне, на другому фото я, а не Кайл", – прокоментував Гріліш.

Додамо, що у США підопічні Гвардіоли уже встигли провести один товариський поєдинок, здолавши мексиканську Амеріку (2:1). Уже 24 липня Манчестер Сіті зіграє контрольний матч із Баварією.