УКР РУС

Одразу три українські футбольні клуби пропустять сезон

8 липня 2022 , 13:18 / Читать на русском

Перша та Друга ліги втратили кількох представників через війну в Україні.

Агробізнес повідомив, що не готовий розпочати сезон. Команда планує залишити за собою статус професійного клубу та повернутися до змагань в Першій лізі в наступному сезоні.

Шахтар готовий продати зіркового легіонера за смішну суму

"Зараз наші орієнтири перелаштовані на захист України від загарбників, допомогу тим, хто відстоює нашу незалежність.Частина представників нашого клубу поповнили ряди ЗСУ і захищають країну зі зброєю в руках. В таких нелегких умовах важко перелаштуватися на активну футбольну діяльність", – зазначили у прес-службі клубу.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.

Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Ще один представник Першої ліги Поділля візьме паузу. Клуб вирішив приділити увагу волонтерській діяльності та роботі з юними футболістами. Команда планує повернутися у сезоні 2023/24, повідомляє Ye.ua.

Карпати Галич пропустять чемпіонат Другої ліги, адже вважають, що всі сили мають йти на війну. Президент клубу пояснив своє рішення цитатою Степана Бандери: "Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний".