УКР РУС

Забарний став пріоритетом Тоттенхема: букмекери визначили головних претендентів на українця

19 червня 2022 , 16:26 / Читать на русском

Оборонець Динамо Ілля Забарний близький до переїзду в Європу. Які клуби претендують на українця, підкаже Спорт 24.

Раніше стало відомо, що у послугах 19-річного центрбека киян зацікавились "шпори". Забарний не був пріоритетом лондонців, однак зараз його шанси на трансфер значно зросли, повідомляє Football.London

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. 
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Керівництву Тоттенхема не вдалося домовитись про перехід головних цілей Антоніо Конте – Мілана Шкріняра та Алессандро Бастоні, з якими італійський фахівець працював у Інтері. Тому боси перемикнулись на Іллю Забарного. Динамо не проти відпустити оборонця за солідну компенсацію у 30 мільйонів євро, однак "шпори" готові викласти лише 20 млн.

Надійний букмекер FAVBET схиляється до того, що Забарний перебереться до іншого лондонського клубу – Челсі. Такий сценарій оцінюється коефіцієнтом 2.75. Тоді як на можливість його трансферу в Тоттенхем ставлять 5.75. Серед клубів з Туманного Альбіону, можливим майбутнім місцем роботи Іллі вважають також Арсенал (9.0), Евертон (11.0), Вест Хем (13.0), Манчестер Юнайтед (15.0) та Лестер (25.0).

Проте варіант з чемпіонатом України фахівці також не відкидають. На перехід Забарного до Шахтаря – запеклого суперника Динамо – ставлять з коефіцієнтом 13.0.

Переїзд українця до турецької Суперліги здається малоймовірним. Трансфер у Трабзонспор або Фенербахче оцінюють у 25.0. Натомість ймовірність того, що центрбека "біло-синіх" підпише мадридський Реал вважають мізерною – 150.0.