УКР РУС

Довбик приєднався до Динамо – форварда збірної України кликали в Англію та Італію

9 квітня 2022 , 09:49 / Читать на русском

Олексій Люндовський, агент нападника збірної України та Дніпра-1 Артема Довбика, прокоментував інформацію про те, що гравець тренуватиметься із київським Динамо.

"Артем Довбик дійсно приїздить в Динамо, але тільки щоб тренуватися з командою впродовж одного-двох тижнів. Дніпро-1 не може виїхати за кордон, а Артему потрібні якісні тренування та ігрова практика, щоб набрати форму.

Борусія Дортмунд – Динамо: відома дата другого спарингу киян

Після мікротравми, через яку знадобилася операція, він чимало працював над поверненням кондицій.

Дякую Динамо та особисто Мірчі Луческу, який, дізнавшись про те, що Довбик відновлюється в Європі, люб’язно запросив Артема тренуватися з Динамо і взяти участь в закордонному турне. Також спасибі керівництву Дніпра-1, яке пішло назустріч Артему.

Вже скоро він зможе зіграти за Динамо, але це рішення прийме тренерський штаб і лікарі клубу.

Ми навіть не розглядали варіанти оренди на 2-3 місяці, що пропонували багато європейських клубів.

Були пропозиції з Франції, Бельгії, Швейцарії. Йому пропонували перейти навіть у клуби Англії та Італії, але їхні федерації не дали дозволу заявити гравця за межами трансферного вікна, попри рішення ФІФА", – сказав Люндовський FanDay.

Артем Довбик отримав травму незадовго до повномасштабного вторгнення росії в Україну, тож 24 лютого якраз продовжував реабілітацію у Європі.

Завдяки роботі з Динамо форвард сподівається набрати оптимальні кондиції до червня, коли повинен відбутися стиковий матч відбору ЧС-2022 Шотландія – Україна.