УКР РУС

"Вони поранені та налякані": півзахисник Шахтаря відвідав дітей з гарячих точок України

7 квітня 2022 , 12:59 / Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков продовжує волонтерити та підтримувати дітей, які постраждали через звірства рашистів.

"Намагаюсь зі свого боку допомогти усім, чим можу. Можливо, вже навіть не так фінансово, як психологічно. Вчора (розмова записана 5 квітня – прим.) їздили у львівський Охматдит з Артемом Федецьким, Віктором Вацком, представниками Руху до хлопчаків, які приїхали з Маріуполя, з інших міст. Вони поранені, налякані, хотіли з ними просто поспілкуватись, подарувати якісь емоції, сувеніри. Просто психологічно їх підтримати. Тут справа вже не в грошах, а в емоціях.

"Як ти з цим демоном, бл*дь, плануєш далі жити?": дружина Зінченка – жінкам росії

Хлопці були раді. Хтось менший і не розбирається у футболі, один хлопчик з Маріуполя впізнав мене й Артема Федецького, був шокований і щасливий. Він був важко поранений, але у нього з’явилось чимало позитивних емоцій – це найголовніше.

Спілкувався з Даріо, у нас буде чимало благодійних матчів, виручені кошти з яких підуть Збройним силам України на допомогу. Найближчими днями команда повинна виїхати у Туреччину й там проводити збори.

Я ж поки залишусь у Львові, чекатиму на поповнення у сім’ї, а вже опісля, якщо буде нагода, приєднаюсь до клубу. Хочу допомагати команді вигравати й продовжувати кар’єру в Шахтарі. З Де Дзербі я теж говорив, він завжди на зв’язку з командою, переживає, приєднається до гравців вже у Туреччині", – сказав Судаков у інтерв'ю "Футбол 24".