УКР РУС

Тренер Ф'юрі залякує Усика змінами свого підопічного: "Тайсон може значно покращитися з першого бою"

13 жовтня 2024 , 12:59 / Читать на русском

Енді Лі, тренер Тайсона Ф’юрі, назвав причини поразки в бою з Олександром Усиком.

"Я бачив той бій таким чином: Тайсон добирався до дев’ятого раунду, потім він прийняв цей удар, виявив неймовірну мужність і відвагу, щоб пройти через це, а потім майже виграв останній раунд або два, тому було близько. Я думав, що могла бути нічия, але не маю аргументів проти того, що Усик переміг.

Усик – Ф'юрі: Фроч шокував прогнозом на мегафайт

Бої виграють і програють на рингу, але їх також виграють і програють під час тренувань і підготовки. Ми змінили наш тренувальний процес через січку, коли Тайсон не міг проводити спаринг. Це забирає форму, гостроту, здатність концентруватися і готовність витримувати атаки.

Коли Тайсон досягав успіху, йому доводилося відступати, щоб відпочити та відновити свою енергію, і це спонукало Усика йти вперед.

Як Ф'юрі виграє реванш? Він буде в кращих кондиціях, він стане більш підготовленим, він буде гострішим і зможе витримувати свої атаки. Тайсон може значно покращитися з першого бою", – сказав Лі для talkSport.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.

На кону цього бою не буде звання "абсолюта", адже нещодавно українець відмовився від титулу IBF, подарувавши його Даніелю Дюбуа. Поєдинок з "Циганським королем" відбудеться за пояси WBC, WBA та WBO.