УКР РУС

Усик зізнався, з якими світовими знаменитостями знайомий: "Я вечеряв зі Сталлоне"

26 серпня 2024 , 17:25 / Читать на русском

Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів про своє спілкування зі знаменитостями.

"Я зі Сталлоне знайомий, з Дольфом Лундгреном знайомий. Зі Сталлоне вечеряв, з Дольфом вечеряли в Каліфорнії. Послухайте, це ті люди, на яких росли, кіно – "Кривавий спорт", ще якісь.

Усик відверто розповів, чого найбільше бракує українському боксу

Сиджу і дивлюся отак з відкритим ротом на нього, коли він спілкується з моїм менеджером. Я думаю: "Офігєть! Я з Дольфом вечеряю!" Чи зі Сталлоне. Чи коли я в Саудівській Аравії познайомився з Луїшем Фігу та Роналдо – оріджінал Роналдо.

А я якраз з Андрієм Миколайовичем (Шевченко, - прим.) спілкувався телефоном і кажу: "Он там сидять" – "Підійди до них". Підходжу, і вони як починають кричати: "А-а-а! Шева! Шева!" Типу, my friend, туди-сюди. Кажуть: "Сідай до нас". Думаю: "Офігєть!"

Я по-дитячому на це реагую. У мене немає такого, що, типу, ой, соромно. Послухайте, це емоції. Я, як дитина, ці емоції отримав, коли бачив, як вони грають, а тут я їх вживу побачив. Вони кажуть: "Сідай біля нас".

Я спілкуюся з ними, можу поставити будь-яке питання, яке хочу, але просто спостерігаю за ними. Мені не хочеться ставити питання, просто дуже тепло і приємно бути в одній компанії, тому що там немає якогось такого…

Там люди підходять, фоткаються. Зрозуміло, що хто нахабніше, вони кажуть: "Hey, take it easy". Типу, давай, не можна, ми сидимо за столом, їмо, ти приходиш і кошмариш. Якась повага повинна бути, це не можна. Неймовірно круті, людяні хлопці.

Зі сьогоднішнім Роналду сиділи спілкувалися. Він питав, що відбувається, хто виграє, ще якісь моменти для себе дізнавався", – сказав Усик Video NV.