УКР РУС

"Будуть феєрверки з першого раунду": промоутер Богачука розповів, яким бачить поєдинок з Ортісом

14 липня 2024 , 13:02 / Читать на русском

Промоутер тимчасового чемпіона світу в першій середній вазі за версією WBC Сергія Богачука Том Леффлер розповів про очікування від поєдинку свого підопічного проти Вірджила Ортіса.

"Багато хто не хоче битися Ортісом. Багато хто питає, чому Сергій вирішив битися з ним у своєму першому захисті. Я відповім: це те, що робить боксерів більшими. Це те, що робить бокс більшим, цікавішим для фанатів. Тому я дуже радий, що ми дійшли згоди з промоутерами Ортіса – компанією Golden Boy і цей поєдинок відбудеться.

Богачук і Ортіс провели першу битву поглядів – холоднокровне зіткнення

Богачук хоче довести, що він найкращий у дивізіоні. А цей дивізіон, на мою думку, зараз найкращий у боксі. У ньому багато талановитих бійців: Фундора, Спенс, Кроуфорд, який скоро сюди підніметься.

Богачук та Ортіс зі своїми відсотками нокаутів покажуть феєрверки з першого раунду" – цитує Леффлера K.O. Artist Sports.

Зазначимо, що поєдинок Сергія Богачука (24-1; 23 КО) та Вірджила Ортіса (21-0; 21 КО) відбудеться 10 серпня у Лас-Вегасі. На кону стоятиме титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі, яким володіє українець. Сергій здобув його в бою з американцем Браяном Мендосою у березні цього року.

Ортіс востаннє бився у квітні 2024 року – нокаутував Томаса Дюлорме у першому раунді. Наступний бій Вірджіл мав провести з австралійцем Тімом Цзю, але поєдинок скасували через травму суперника.