УКР РУС

Батько Ф'юрі похизувався коштовними подарунками від сина, але відмовився від них

21 червня 2024 , 17:15 / Читать на русском

Джон Ф'юрі, батько екс-чемпіона світу в хевівейті за версією WBC Тайсона Ф'юрі,

"Одного разу Тайсон запитав мене, чи хочу я, щоб він зніс мій будинок, щоб побудувати на його місці красивіший, і я відповів: "Ні, я не можу. У мене так багато спогадів про те, як ти і твої брати росли тут, як сім'я... мама і тато, залишалися тут, що я не можу знести його".

Ф'юрі назвав раунди бою за абсолюта, в яких, на його думку, переміг Усик

Іншим разом Тайсон купив мені абсолютно новий Rolls-Royce Phantom. Спочатку він заявив, що машина призначена для Періс, і запитав мене, чи не буду я проти того, щоб підвезти її до його будинку. Я відповів: "Навіщо Періс така машина? У неї вже є фургон, і вона може помістити в нього всі візочки і дитячі речі. Тайсон посміхнувся: "Взагалі-то, тату, це для тебе".

Я сказав йому: "Знаєш, навіть якби я був багатою людиною, я б не купив цю машину, тому що вона мені не потрібна. Але та пропозиція, яку ти щойно зробив, цінна для мене більше, ніж сама машина. Мені не потрібне твоє багатство, синку. Просто продовжуй перемагати, будь хорошим батьком і піклуйся про своє здоров'я, не втрачаючи голови, – ось і всі подарунки, які мені потрібні", – розповів Джон Ф'юрі у своїй книзі "Коли лють бере гору: Життя, Ф'юрі та я".

Додамо, що Ф'юрі-молодший засвітився п'яним у барі рідного Моркама після поразки Усику. Але після цього записав відео, де заявив, що вже повернувся до тренувань в залі.