УКР РУС

Американський тренер висловився щодо скандального Гарсії: "Схоже, його життя повільно руйнується"

11 червня 2024 , 19:20 / Читать на русском

Американський тренер Джефф Мейвезер поділився думками про Раяна Гарсію після того, як боксера нібито затримала поліція за Вандалізм.

"Здавалося, що я був першим хто сказав, що цей хлопець обдурив світ. Але також, коли ти робиш такі речі, це стає частиною тебе, коли ти так багато робиш, тоді це стає частиною твоєї натури, і ти думаєш, що можеш піти від цього. Можливо, це саме те.

Гарсію заарештували за вандалізм, – ЗМІ

Я не думаю, що це добре скінчиться. Так, кажуть, що будь-яка публікація - це не погана публікація, бо тримає ім’я на плаву, але реальність у тому, що якщо ти робиш щось погане, то це все одно погана преса. Люди дивляться це і вже питають себе: "Чи справді цей чувак божевільний, чи він прикидається?". Я пам’ятаю, у мене був друг, який робив такі речі. І в результаті це стало частиною його натури.

Схоже, що йому треба працювати над собою, перш ніж він щось зробить. Але водночас, якщо він попрацює над собою і програє – це виглядатиме погано. Він поставив себе у таку позицію, що зараз люди очікують від нього гарного наступного кроку у боксі. Але схоже, що його життя повільно руйнується.

Я вважаю, та поведінка, яку він показував, насправді стала частиною його. Я вважаю, що це не акторська гра", – сказав Мейвезер Ютуб-каналу The Mayweather Channel.