УКР РУС

Рой Джонс хоче замінити Майка Тайсона в бою з блогером Полом

4 червня 2024 , 10:45 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу Рой Джонс висловив готовність замінити Майка Тайсона у поєдинку з Джейком Полом.

Нагадаємо, "Залізний Майк" і зірковий блогер мали зустрітися в рингу 20 липня. Однак поєдинок відтермінували через загострення виразки у Тайсона. Тепер інша легенда готовий замінити Майка.

Майк Тайсон – Джейк Пол: відомо, коли відбудеться перенесений бій легенди і блогера

"Можливо, я наберу форму для цього бою, оскільки ніколи не думав про нього раніше. Але в ситуації з перенесенням поєдинку Тайсон – Пол я вважаю, що це чудова ідея. Я буду готовий і в формі, адже якщо їхній бій не відбудеться, то я ідеальний варіант, щоб замінити Майка Тайсона в поєдинку з Джейком Полом. Я думаю про це. Якщо бій із Полом буде доступний, то я на нього погоджуся.

Ніколи не замислювався про поєдинок із Полом, оскільки думаю лише про те, щоб бути кращою версією себе. Я все дізнаюся в рингу. Звісно, обговорювався бій із Томмі Ф'юрі, а якось мене запитали, чи побився б я з Хуліо Сезаром Чавесом-молодшим у виставковому поєдинку, і це безумство. Я б погодився на це, але тепер з'явився інший варіант. Тож є сенс набрати форму для зустрічі з Джейком, оскільки це був би один із найбільших боїв десятиліття", – сказав Рой  Джонс у коментарі для Boxing Scene.