УКР РУС

Екс-тренер Усика зробив прогноз на реванш українця з Ф'юрі: "Тайсон буде кращим"

21 травня 2024 , 19:25 / Читать на русском

Джеймс Алі Башир, колишній тренер абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думками щодо можливого реваншу українця з Тайсоном Ф'юрі.

Фахівець вважає, що Усику слід проаналізувати помилки, які він допустив у першому поєдинку. Також додав, що ставить на перемогу екс-підопічного. 

Усик – Ф'юрі II: Тайсон визначився, чи проведе реванш з українцем

"Думаю, реванш пройде у схожій манері. Ф’юрі буде кращим, але й Усик теж буде кращим у реванші. Олександр перегляне запис бою, подивиться, що він зробив неправильно, виправить це і застосує щось нове.

Я вважаю, Усик переможе і в реванші, хоч і не так спритно, як він виграв цей бій", – сказав Башир у коментарі Seconds Out.

Нагадаємо, зірковий тренер припинив роботу з українцем у 2017 році. За рік до того допоміг Усику здобути дебютний чемпіонський титул у першій важкій вазі (до 90,7 кг), який він виборов у поєдинку з поляком Кшиштофом Гловацькі.

18 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням судів і став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. У контракті на поєдинок була прописана умова про реванш, який може відбутися у жовтні 2024 року.