УКР РУС

Гарсія зізнався у курінні марихуани – йому дісталося на горіхи від промоутера Хейні

2 березня 2024 , 08:59 / Читать на русском

Раян Гарсія на медіазаходах перед боєм з Девіном Хейні зізнався, що курить марихуану та вживає алкоголь.

Після цього Едді Хірн, промоутер Хейні, гостро розкритикував суперника свого підопічного. "Давайте забудемо про бій Гарсії. Сподіваюся, він на нього вийде, але йому справді потрібно сфокусуватися на тренувальному таборі. 

Хейні відреагував на відео спарингу з Джервонтою, яке опублікував Раян – словесна перепалка продовжується

І я хвилююся про людей, які довкола нього. Хоча це зовсім не моя справа. Але те, що я бачив останні кілька днів, – це ексцентрична поведінка, і вона є причиною чогось. Ви колись бачили, щоб він таке витворяв? Це зовсім не Раян Гарсія.

І що я ще скажу. Це важливо, особливо для дітей та спортсменів. Я думаю, що "трава" – справді погана річ. Люди вважають, що можуть її курити, і це легально. Але я не можу зрозуміти, як ти можеш думати, що це нормально – курити траву цілий день, починаючи з самого ранку. Я знаю, що деякі люди використовують її з терапевтичною метою, але це тільки моя думка. Я бачив людей, які починали курити "траву" і думали, що це чудово, а наступна річ була чимось іншим. Наступна річ – це MDMA, далі кокаїн, і пішло-поїхало", – сказав промоутер в інтерв'ю для iFL TV.

Нагадаємо, мій Хейні – Гарсія відбудеться 20 квітня у Нью-Йорку.