УКР РУС

Екс-чемпіон світу з боксу був близьким до голодної смерті – неправдиві звинувачення в сексуальному насиллі довели до зубожіння

24 лютого 2024 , 16:36 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу за версією IBF у напівважкому дивізіоні британець Глен Маккрорі розповів про своє падіння після завершення кар'єри.

Після того, як Маккрорі повісив рукавички на гвіздок, він став експертом на телеканалі Sky Sports. Справи йшли добре, поки Глен не потрапив у гучний скандал – його звинуватили у сексуальному насиллі щодо трьох жінок.

Продав чемпіонські персні НБА заради України: як живе найуспішніший баскетболіст у нашій історії

Звинувачення йому висунули якраз напередодні першої поразки Ентоні Джошуа від Олександра Усика – у вересні 2021-го. Торік Маккрорі виправдали за всіма пунктами, але цей період став для екс-зірки боксу абсолютним кошмаром. Він зізнається, що навіть думав про самогубство.

Упродовж судового процесу Глен втратив усі статки та був за межею бідності. Ба більше, в якийсь момент він перебував за крок до голодної смерті. "Я знаю, як це досягти дна, оскільки я втратив усе. Я був у руках кризової команди, і моя вага різко впала до того рівня, який був, коли мені було лише 19. Був момент, коли я мав лише мішечок рису, щоб прожити тиждень. 

Тоді я покладався на свою чудову племінницю, яка приносила мені покупки. Господар мого житла був прекрасним. Я не міг дозволити собі свою гарну квартиру, але він мене так підтримав і сказав мені не хвилюватися, поки не встану на ноги", – наводить слова Маккрорі Daily Star.

Зараз екс-чемпіон світу допомагає безпритульним і намагається підвищити рівень знань британців про життя безхатьків.