УКР РУС

Промоутер Джошуа скаржиться на погрози від скандального суперника Дюбуа

4 грудня 2023 , 09:28 / Читать на русском

Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, стверджує, що отримував погрози від скандального американського хевівейтера Джареда Міллера.

Конфлікт трапився під час медіазаходу в Саудівській Аравії. "Міллер підійшов до мене на сцені і запитав: "Тепер ти боїшся?". Я відповів: "Я тебе ніфіга не боюся".

Чжилей звинуватив Джошуа у слабкодухості: "Хірну сподобалася ця ідея"

Я сказав: "Я знаю, що ти зробив". А Міллер відповів: "Чому ти не захищав мене так, як захищав Конора Бенна? Я відповів: "Бо не вірю тобі". Тоді він: "Коли ти будеш наступного разу в Нью-Йорку, я з тобою побазарю. Або знайду когось, хто з тобою це зробить". Я відповів: "Іди  нахр*н". Ось як усе було.

Послухайте, я не маю нічого проти Джаррелла Міллера. Але я думаю, що Ентоні Джошуа був дуже поблажливим до нього, оскільки на його місці я сказав би: "У тебе був шанс, і ми всі знаємо, що ти намагався зробити, щоб отримати перевагу для перемоги наді мною. Але якщо Міллер переможе Дюбуа та глядачі дуже захочуть цього бою, то хто його знає, що станеться у майбутньому. Це вирішувати Ей Джею", – наводить слова Хірна Boxing Social.

Йдеться про те, що Міллер мав зустрітися з Джошуа в рингу у 2019-му. Однак американець провалив допінг-пробу.