УКР РУС

"Я наступний": Хрговіч чекає на переможця бою Усик – Ф'юрі

21 листопада 2023 , 13:02 / Читать на русском

Хорватський важковаговик і офіційний претендент на титул IBF Філіп Хрговіч готовий здобути чемпіонський пояс.

Представник Хорватії у хевівейті не збирається довго чекати і вже готовий здобути чемпіонський титул. Додамо, що IBF не санкціонувала реванш між власником пасків WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком та володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі.

Ф'юрі перевзувся у повітрі: "Не такий Усик вже й дрібний – називаю його "сосискою" просто так"

"Я наступний у черзі на титул чемпіона світу у важкій вазі. Я битимуся з переможцем бою Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі. Або, якщо вони звільнять титул і захочуть провести матч-реванш, я битимуся з наступним кращим бійцем у рейтингу IBF. Це буде переможець бою Ентоні Джошуа та Отто Валліна", – наводить слова хорватського боксера видання Boxing Scene.

Філіп Хрговіч проведе наступний поєдинок 23 грудня. Бій відбудеться в анандеркарді боксерського вечора колишніх чемпіонів світу Деонтея Вайлдера та Ентоні Джошуа в Ер-Ріяді.

Також у столиці Саудівської Аравії пройде й бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Однак українець та британець зійдуться в ринзі 17 лютого 2024 року. У цьому поєдинку вони визначать абсолютного чемпіона світу в супертяжкому дивізіоні вперше з 2000 року. Тоді це звання носив Леннокс Льюїс. А загалом Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі визначать першого в історії "абсолюта", який володітиме чотирма основними чемпіонськими поясами.