УКР РУС

Зірковий американець насипав компліментів Усику та оцінив удар нижче пояса від Дюбуа: "Палиця з двома кінцями"

18 вересня 2023 , 16:58 / Читать на русском

Американський супертяж Джермейн Франклін оцінив українського чемпіона Олександра Усика та його бій проти Даніеля Дюбуа.

"У нас було кілька людей на прикметі, але зараз трохи застопорилося.З кожним із топ хлопців. Я хотів би вийти проти Дюбуа, якого нещодавно побив Усик. Однак це був хороший бій. Мені він сподобався. 

Мейвезер дав оцінку скандальному удару Дюбуа в бою з Усиком

Чи був удар нижче пояса? Тут палиця у двох кінцях. Тому що ми його не бачили, ми не були там. Навіть люди, які там були, вони не були у рингу. Рефері та судді – єдині, які спостерігають близько. Ми намагаємося розглянути щось із повторів. Це найкраще, що в нас може бути, і, схоже, це було в лінію пояса. Схоже, був легальний удар. Бо наші бандажі великі. Я ношу великий бандаж і іноді він підіймається вище. І якщо твій бандаж і шорти вище за пупок — це легальний удар.

Навіть якщо він пропустив заборонений удар, він мав встати. Він просто захотів там лежати. Я маю на увазі, ми знаємо, як воно буває. Боєць бере невелику перерву. Чому ні? У будь-якому разі йому треба було вставати. Ті, хто продовжує стверджувати, що Деніел переміг би в бою… Він би, мабуть, накинувся на нього, але ми все ще не знаємо, що було б.

Я завжди казав, що мені подобається Усик. Тому що я сам дрібний. Давно ще я тренувався з одним хлопцем Джорданом Шіммеллем. Усик побив хлопця… Я не пам'ятаю його ім'я, його прізвисько "Iron" (Мурат Гассієв). У крузерах Усик нокаутував того хлопця. А той хлопець наглухо нокаутував Джордана. Я вже знав про Усика перед тим, як він перейшов у хевівейт. Мені просто треба було побачити деякі бої, щоби скласти думку. Усик – добрий боєць. Я хочу сказати, у суперважкому дивізіоні всі хочуть побачити нокаути, але дрібні бійці виходять і завдають більшої кількості ударів, використовують кути – це визначаа видовище у бою", – розповів Франклін у коментарі Seconds Out.